Vakantie 2014, Tenerife

Vrijdag 20 juni gevlogen vanaf Maastricht-Aachen Airport naar Tenerife South Airport. Daar werden we opgehaald door een kennis van Monique en Reinhold die ons naar Los Cristianos heeft gebracht.
Uitzicht vanaf het appartement
Zaterdag auto opgehaald en naar Las Galletas gegaan. Lekkere cheese nachos gegeten. In de middag naar de haven gewandeld en weer terug. In de avond gegeten bij Charly.
Vanaf het strand terugkijkend naar Los Cristianos

Zondag 3km gaan rennen. Marie en Gilles zijn langsgekomen die blijven een weekje in de buurt. Daarna met de auto via Santa Cruz naar vulkaan De Teide gereden. Onderweg in Tacoronto een lekkere hamburger gegeten. Daarna terug naar huis. In de avond gegeten bij Taurus.

Maandag is het bewolkt. Niks gedaan. In de avond voetbal gekeken in tapasbar La Costa. Daar samen met Marie en Gilles gegeten.

Dinsdag met Marie en Gilles naar het Siampark gegaan. Erg leuk met veel waterglijbanen. In de avond gegeten bij de lokale pizzeria.

Woensdag naar Los Gigantes gereden. Hier een boottocht gemaakt die ons langs deze immense rotswand voert. De hoofdattractie waren echter 2 walvissen en een stuk of 8 dolfijnen. Nog even voor anker gelegen bij de uitgang van de Masca kloof. In de avond Mongools gaan eten.
Dolfijnen
Los Gigantos
Donderdag met Marie en Gilles naar De Teide gereden. Met de skilift naar de vulkaan zelf gegaan (3700m +NAP). Hier genoten van het geweldige uitzicht. Daarna via Puerto de la Cruz naar Masca. Hier begint de Masca kloof die op het strand uit komt. Daarna terug naar huis. Bij de plaatselijke italiaan pizza's gehaald en deze bij ons op appartement opgegeten.
Sjoerd en Nicole voor de Teide
Marie en Gilles voor de Teide
Bovenop de vulkaan
Mooi zicht op het dorp Garachico

Vrijdag rustdag. Aan het zwembad gelegen en in de avond samen met Marie en Gilles gaan eten bij Charly (hun laatste avond in Tenerife).

Zaterdag naar het strand gegaan. In de avond gegeten bij DiViDa, een mediteraans restaurant. Erg lekker.

Zondag aan het zwembad gelegen. Daarna naar Tapasbar La Costa om de voetbalwedstrijd Ned-Mex te zien. Uiteindelijk bij de plaatselijke italiaan gegeten.

Maandag naar het Loropark geweest. Mooi park met diverse shows. We hebben de orca, dolfijnen en zeeleeuw shows bekeken. In de avond gaan grieken in Playa de las Americas.

Loro Parc

Dinsdag aan het zwembad gelegen. In de avond gegeten bij een plaatselijk restaurant. Het eten was niet te pruimen..

Woensdag aan het strand gelegen. In de avond bij DiViNa heerlijk Tapas gegeten.

Donderdag aan het zwembad geleden, het weer was niet zo geweldig vandaag, veel bewolking. In de avond bij Charly lekker gegeten.

Uitzicht in de avond

Vrijdag 4 juli, aan alles komt een einde.. De koffers ingepakt en met de auto naar het vliegveld gereden. Auto ingeleverd en daarna de koffers ingecheckt. Om 13:30 uur konden we het vliegtuig in, en om 19:10 (NL tijd) landen we in Maastricht. Het is hier warmer als in Tenerife.

Vorige Bericht Volgende Bericht